![]() |
Ulubiony film - Wersja do druku +- Forum Akurat (http://www.forum-akurat.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-6.html) +--- Dział: HydePark (/forum-8.html) +--- Wątek: Ulubiony film (/thread-24.html) Strony: 1 2 |
Ulubiony film - Krecikowa - 03-23-2012 01:57 AM No a co z kinematografią? Na pewno każdy od czasu do czasu ogląda jakieś filmy, więc tu można podzielić się swoim ulubionym tytułem ![]() RE: Ulubiony film - pomarańcza - 03-23-2012 04:40 PM Ulubiony to chyba będzie "Memento", bardzo mnie ten film poruszył. Super pomysł, nigdy wcześniej ani nigdy później nie oglądalam takiego filmu. RE: Ulubiony film - Adamko - 03-23-2012 07:30 PM Moim ulubionym filmem jest "Requiem for a dream". Uważam, że to jeden z najlepszych filmów, jakie kiedykolwiek powstały... I, co najważniejsze, jest piekielnie prawdziwy! Jared Leto zagrał fantastycznie, a sam film jest niesamowicie poruszający i niebanalny. Naprawdę polecam! ![]() RE: Ulubiony film - Paulaa - 03-23-2012 08:30 PM (03-23-2012 07:30 PM)Adamko napisał(a): Moim ulubionym filmem jest "Requiem for a dream". Uważam, że to jeden z najlepszych filmów, jakie kiedykolwiek powstały... I, co najważniejsze, jest piekielnie prawdziwy! Jared Leto zagrał fantastycznie, a sam film jest niesamowicie poruszający i niebanalny. Naprawdę polecam! Mi też się podobał, a Jared Leto jest w nim strasznie przystojny ![]() Oprócz tego bardzo lubię Pamiętnik... Niesamowicie wzruszający film ![]() RE: Ulubiony film - Adamko - 03-23-2012 08:36 PM "Pamiętnik" to dobry wyciskacz łez... Pamiętam, jak raz oglądałem go z dziewczyną i tak wtedy płakała, że poszły 2 opakowania chusteczek higienicznych ![]() ![]() RE: Ulubiony film - Maniek - 03-24-2012 02:07 AM Do moich ulubionych na pewno należy również "Requiem for a dream" czy "Trainspotting". Ogólnie filmy o narkotykach, szpitalach psychiatrycznych i więzieniach mają coś w sobie, te mi się prawie zawsze podobają. RE: Ulubiony film - Ratina - 03-24-2012 01:36 PM Ulubiony film... Hmmm... Mam dużo ulubionych filmów, nie wiem sama... Może "Zielona Mila"? Bardzo mi się podoba ten film za każdym razem jak mam okazję go oglądać. RE: Ulubiony film - Dalia - 03-27-2012 02:10 PM Moim ulubionym filmem jest "Trainspotting", nigdy mi się nie znudzi. To po prostu trzeba obejrzeć ![]() RE: Ulubiony film - Edzia - 03-29-2012 08:05 AM Mój ulubiony film to "How to be" z Robertem Pattisonem ![]() RE: Ulubiony film - Dalia - 03-29-2012 10:34 AM (03-29-2012 08:05 AM)Edzia napisał(a): Mój ulubiony film to "How to be" z Robertem Pattisonem Ostatnio zapanowała moda na Pattisona, a ja nie rozumiem co można w nim widzieć ![]() |