Forum Akurat
Wasza pierwsza styczność z Akurat - Wersja do druku

+- Forum Akurat (http://www.forum-akurat.pl)
+-- Dział: Pozostałe (/forum-6.html)
+--- Dział: Oczami Fana (/forum-7.html)
+--- Wątek: Wasza pierwsza styczność z Akurat (/thread-14.html)

Strony: 1 2

RE: Wasza pierwsza styczność z Akurat - Ratina - 03-24-2012 01:42 PM

Ja dostałam na urodziny płytkę "pomarańcza" od znajomego, który za bardzo nie wiedział czego słucham, tylko kojarzył że jakieś takie skoczne kawałki O matko wtedy mnie wmurowało bo w sumie mógł zapytać, no ale dzisiaj jestem mu wdzięczna za ten wybór Duży uśmiech

RE: Wasza pierwsza styczność z Akurat - Dalia - 03-27-2012 02:20 PM

Ohoho ja sto lat temu dostałam płytkę od koleżanki, Pomarańcze. Od razu mi się spodobało i chciałam więcej Duży uśmiech

RE: Wasza pierwsza styczność z Akurat - Edzia - 03-29-2012 10:28 AM

Nie pamiętam, którą piosenkę słyszałam pierwszą ale pamiętam płytę - Fantasmagorie Uśmiech a w Akuratów wciągneli mnie moi znajomi

RE: Wasza pierwsza styczność z Akurat - LubieMowic - 03-30-2012 04:00 PM

(03-29-2012 10:28 AM)Edzia napisał(a):  Nie pamiętam, którą piosenkę słyszałam pierwszą ale pamiętam płytę - Fantasmagorie Uśmiech a w Akuratów wciągneli mnie moi znajomi

Fajnie wchodzić w coś przez znajomych, można przynajmniej sobie razem chodzić na koncerty, a nie samemu jak palec, jak ja na studiach często.

RE: Wasza pierwsza styczność z Akurat - Kiloo - 03-31-2012 11:04 AM

(03-30-2012 04:00 PM)LubieMowic napisał(a):  
(03-29-2012 10:28 AM)Edzia napisał(a):  Nie pamiętam, którą piosenkę słyszałam pierwszą ale pamiętam płytę - Fantasmagorie Uśmiech a w Akuratów wciągneli mnie moi znajomi

Fajnie wchodzić w coś przez znajomych, można przynajmniej sobie razem chodzić na koncerty, a nie samemu jak palec, jak ja na studiach często.

Fajnie i niefajnie... Bo z jednej strony nie stoi się samemu, a z drugiej, wszyscy chodzą zazwyczaj grupami i trzeba się opiekować, albo przynajmniej towarzyszyć kolegom.

RE: Wasza pierwsza styczność z Akurat - Derp - 03-31-2012 11:20 PM

Mnie sympatią do Akurat zaraziła moja dziewczyna. Ona od zawsze lubila ich słuchać i zmuszała mnie niejako bym ja też słucham bo u niej Akurat jest wszędzie, na dzwonku komórki, na smsach, na komputerze ma tapete z Akurat... swiruska kompletna xD Tak wiec teraz razem sobie słuchamy i jest fajnie ^^

RE: Wasza pierwsza styczność z Akurat - Kiloo - 04-01-2012 12:54 PM

(03-31-2012 11:20 PM)Derp napisał(a):  Mnie sympatią do Akurat zaraziła moja dziewczyna. Ona od zawsze lubila ich słuchać i zmuszała mnie niejako bym ja też słucham bo u niej Akurat jest wszędzie, na dzwonku komórki, na smsach, na komputerze ma tapete z Akurat... swiruska kompletna xD Tak wiec teraz razem sobie słuchamy i jest fajnie ^^

Ja tam byłbym trochę zazdrosny, te liryczne teksty, te głosy, to instrumentarium... Oprócz ciebie w życiu dziewczyny jest jeszcze przynajmniej kilku chłopa Oczko

RE: Wasza pierwsza styczność z Akurat - Derp - 04-01-2012 03:09 PM

No ja jestem strasznie zazdrosny, ale ona jest bardziej o zespoły z damskimi wokalami których słucham bo zawsze twierdzi że wybieram tylko te bandy w których śpiewają fajne laski Język I zrozum tu kobietę.

RE: Wasza pierwsza styczność z Akurat - Borek - 04-02-2012 12:08 AM

^ Ja tak wybieram zespoły xD

Pierwszy raz usłyszałem Akurat na imprezie u kumpla, który gustuje w takich klimatach od zawsze no i wpadło mi w ucho. Zapytałem co to, on łaskawie użyczył odpowiedzi, użyczył tracków i tak to sie zaczęło... jakieś 3-4 lata to było i się nie znudzili do tej pory. Dobry staż razem mamy ^^ Celuję w przynajmniej 10 lat wspólnego pożycia xD

RE: Wasza pierwsza styczność z Akurat - Remi21 - 01-27-2015 04:14 PM

Starsza siostra mi pokazała ich kasetę, od tamtej pory wkręciłem się jak śrubką w deskę Duży uśmiech