Czyli co najchętniej robicie w wolnych chwilach? Domyślam się, że słuchacie muzyki i chętnie uczestniczycie w imprezach/koncertach, ale może ktoś robi coś czym warto byłoby się... pochwalić? Podzielić?

Ja lubię układać puzzle, jeśli to jest coś czym warto się "chwalić". Takie po 1500 kawałków minimum, a im więcej tym lepiej

Ja wiem, że dla niektórych to może być trochę lamerskie, ale ja bardzo lubię zbierać... znaczki

W tej chwili w swojej kolekcji mam ponad 2500 i ich ilość wciąż się powiększa

To naprawdę dobry sposób na zainteresowanie się kulturą innych krajów

Ja w sumie nie robię nic ciekawego poza jazdą na rowerze i różnymi na tym rowerze powietrznymi sztuczkami

Moją największą pasją jest łażenie na koncerty i imprezy, więc też nic odkrywczego tu nie powiem

Ja uwielbiam geografię i bardzo się nią interesuję. Kiedy mam tylko możliwość, to podróżuję, ale chciałabym tak nie ze szkołą czy wycieczką, ale samotnie albo z małą ilością osób, żeby samemu układać sobie program.
Ja uczę się grać na gitarze elektrycznej

(03-24-2012 02:18 AM)Maniek napisał(a): [ -> ]Ja w sumie nie robię nic ciekawego poza jazdą na rowerze i różnymi na tym rowerze powietrznymi sztuczkami 
Oooo mamy podobne zainteresowania widzę!

a wolisz jeździć po skateparkach czy "po mieście"? :>
Ja się interesuję funkcjonowaniem demokracji. Serio. Może to nie brzmi jakoś specjalnie interesująco, ale demokracja obecnie to wielki temat i na ten temat oglądam filmy, czytam książki i tak dalej. Wstyd aż się przyznawać

(03-30-2012 04:11 PM)LubieMowic napisał(a): [ -> ]Ja się interesuję funkcjonowaniem demokracji. Serio. Może to nie brzmi jakoś specjalnie interesująco, ale demokracja obecnie to wielki temat i na ten temat oglądam filmy, czytam książki i tak dalej. Wstyd aż się przyznawać
Co ty, to fajnie że ktoś ma poukładane dobrze w głowie! Na szczęście dla świata w sumie. Nic się nie wstydź, tylko mierni ludzie mogliby cię za to krytykować.