Forum Akurat

Pełna wersja: Byli członkowie zespołu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Piotr "Yoyo" Jakimów – perkusja (do 2002 roku)
Łukasz Gocal – perkusja (do 2007 roku)
Tomasz Kłaptocz – wokal, trąbka, harmonijka (do 2008)
Krzysztof "Flipper" Krupa – perkusja (do 2011 roku)

trzeba o nich pamiętać, bo wiele wnieśli w historię zespołu Uśmiech za kimś tęskni wam się szczególnie?
Za Kłaptoczem tęsknię i tęsknić będę. Co prawda chętnie go podsłuchuję co tam grywa teraz z Buldogiem, ale to już nie to samo, echhh...
Mi również Kłaptocza odejścia szkoda. Ale i perkusisty Flippera, sama trochę gram na perkusji i zwracam uwagę na tę partię w każdej piosence jaką znam. Lubiłam Krzyśka Uśmiech
Zgadzam się to był na prawdę wyjątkowy wokalista i tekściarz moim zdaniem AKURAT dużo stracił na tym że Kłopocz z nim nie gra natomiast BULDOG dużo zyskał A wie ktoś z was dlaczego odszedł z zespołu ?
Z tego co wiem Kłopocz właśnie tych tekstów za bardzo nie pisał i doszły mnie słuchy że podobno miał problemy z używkami Język Uśmiech Ale dokładnie tez nie wiem o co chodziło także również będę wdzięczny za info
Kłaptocz ponoć wyleciał przez używki, też tak słyszałem. Ale jakoś w Buldogu sobie radzi, więc może nie trzeba było tak radykalnych kroków i wystarczyło dać mu czas na pozbieranie się...
Czyli jednak używki Uśmiech Język Gdy raz spróbujesz tego chleba do głodu się nie przyzwyczaisz Można by rzec że tym trafniejsze jest porównanie do Ryśka Rydla i do całej tej sytuacji znanej nam z dżemu
No nie będę oryginalna, Kłaptocza szkoda. Ale i teraz nie jest źle, więc nie płaczę - grunt że idą do przodu Uśmiech
Idą do przodu, radzą sobie i jakoś tam im lezie, ale to i tak nie zmieni faktu, że? Bez Kłaptocza, to już nie to samo Uśmiech
Tomasz Kłaptocz! ! ! Strasznie szkoda jego odejścia, no serio : / Bez niego to już nie to samo.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie